Hoe een online apotheek te starten

Een online apotheek verkoopt recepten via internet en biedt patiënten de mogelijkheid om online of telefonisch met een apotheker te praten in plaats van fysiek een winkel te bezoeken. Met tot 50% van de mensen die hun medicijnen niet nemen zoals voorgeschreven, proberen bedrijfseigenaren de industrie op te schudden door verschillende manieren te bieden om toegang te krijgen tot informatie of medisch advies.

Leer hoe u uw eigen online apotheek kunt starten en of deze geschikt is voor u.

Plan uw bedrijf
Een duidelijk plan is essentieel voor succes als ondernemer. Het zal u helpen om de details van uw bedrijf in kaart te brengen en een aantal onbekende factoren te ontdekken. Een paar belangrijke onderwerpen om te overwegen zijn:

Wat zijn de opstart- en lopende kosten?
Wie is uw doelmarkt?
Hoe lang duurt het voordat je break-even hebt?
Hoe gaat u uw bedrijf noemen?
Gelukkig hebben we veel van dit onderzoek voor je gedaan.

Wat zijn de kosten voor het openen van een online apotheek?
Eigenaren moeten voldoende medische verzekering kopen in geval van een aansprakelijkheidsclaim. De gemiddelde kosten van een farmaceutische claim zijn meer dan $ 14.000, en dat aantal zal waarschijnlijk toenemen vanwege de nog enigszins ongereguleerde online zorgruimte.

Medische professionals moeten ook vergunningen verkrijgen voor de staat van waaruit ze hun recepten verkopen en de staten waaraan ze verkopen. (De kosten voor deze licenties zijn afhankelijk van de staat.) Ondernemers moeten ook een advocaat inhuren om ervoor te zorgen dat ze alle regels aan de 0 naleven en hun zorgverleners een aanzienlijk salaris betalen om kwaliteitsvolle zorg te garanderen. Ten slotte moeten eigenaren rekening houden met de groothandelskosten van geneesmiddelen op recept, die per leverancier kunnen verschillen.

Wat zijn de lopende kosten voor een online apotheek?
Eigenaren van online apotheken hebben de volgende lopende kosten:

Aansprakelijkheidsverzekering
Legale uitgaven
Advertentiekosten
Groothandel recept kosten
Salarissen van werknemers
Administratieve kosten (bijv. Onderhoud website, etc.)
Wie is de doelmarkt?
Voorlopig zullen het waarschijnlijk mensen tussen de 30 en 50 jaar zijn die bij een online apotheek zullen bestellen. Zij zijn degenen die het meest comfortabel zijn om door pagina’s te navigeren, via een videoplatform te chatten en een online winkelwagentje te gebruiken.

Hoe verdient een online apotheek geld?
Online apotheken verdienen geld door de kosten van de geneesmiddelen in de groothandel te verhogen. Ze kunnen mensen wel of niet vragen om ter plaatse met de apotheker of arts te praten.Hoeveel kunt u klanten in rekening brengen?
De markup voor een voorgeschreven medicijn is gebaseerd op zowel de vraag als de locatie. De beste manier om te bepalen hoeveel u kunt vragen, is om onderzoek te doen naar wat mensen betalen op de markten die u bedient, en wat hun verzekering doorgaans dekt voor elk medicijn.

Hoeveel winst kan een online apotheek maken?
Online apotheken maken elk jaar een aanzienlijk deel uit van de meer dan $ 370 miljard die aan geneesmiddelen op recept wordt uitgegeven. Deze cijfers zullen naar verwachting alleen stijgen als gevolg van zowel de vergrijzing van de bevolking als de standaardinflatie. Als uw apotheek 1.000 recepten per maand verkoopt met een gemiddelde van $ 400 per stuk en de operationele kosten zijn $ 300.000 per maand, dan is dat nog steeds $ 100.000 winst per maand.

Hoe kunt u uw bedrijf winstgevender maken?
Online apotheken kunnen premium abonnementsservices bevatten naarmate ze groeien. Een persoon met een Gold-abonnement krijgt bijvoorbeeld 5 uur per maand directe farmaceutische zorg van een erkende arts. Ze hebben toegang tot gepersonaliseerde behandelplannen of meer gedetailleerd advies over hun aandoeningen.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *